Boekige posts, Inspiratie

De mooiste boeken in mijn boekenkast

De laatste tijd heb ik bij veel booktubers video’s voorbij zien komen waarin ze hun mooiste boeken laten zien. Dat leek me ook een leuk idee om te doen in een blogpost. Vandaag laat ik jullie zien wat de mooiste boeken zijn die ik in mijn boekenkast heb staan!

Harry Potter illustrated editions

Als allereerste de geïllustreerde versies van de Harry Potter boeken. Momenteel zijn de eerste vier delen uit in de geïllustreerde versie. De boeken zijn geïllustreerd door Jim Kay en ze zijn echt prachtig. Tot nu toe heb ik ze alleen maar doorgebladerd en de mooie illustraties bekeken, maar ik kijk er naar uit om de serie te herlezen in de geïllustreerde versies.

Ik hoop niet dat het nodig is, maar wil graag toch even benoemen dat ik absoluut niet achter de uitspraken van J.K. Rowling sta.

Naast de gewone serie, heb ik ook nog het geïllustreerde boek van Fantastic Beast and Where to Find Them en A History of Magic. Deze versies zijn ook zo mooi. Ik kan er echt van genieten om deze boeken door te bladeren.

Iskari

Deze prachtige boeken behoren tot de serie Iskari. Ik heb pas alleen het eerste deel gelezen (die echt fantastisch was) en het tweede deel in bezit. De boeken zijn uitgegeven door Blossom Books. Blossom Books is één van mijn favoriete uitgeverijen en ze geven echt hele mooie boeken uit. Ze doen altijd iets extra’s om het boek net even wat specialer te maken dan dat het al is. Zo ook bij deze boeken! Prachtige afbeeldingen aan de binnenkant van de dust jackets, super mooie covers en een map aan de binnenkant van het boek!

Sprayed edges

Ik vind het zo mooi als boeken sprayed edges hebben. Ik heb er nog niet zoveel in bezit, maar vind het zo’n leuke toevoeging aan een boek! Tot nu toe heb ik 4 boeken met sprayed edges en al die boeken zaten in een Fairyloot box! Ik heb het ook een keer geprobeerd om het zelf te doen bij een boek, maar dat was niet echt een heel groot succes haha.

Goud folie

Oohh van mij mag elk boek wel goud folie op de cover hebben! Zoals the Cruel Prince en the Wicked King. Het derde boek in de serie moet ik nog kopen, maar dit is echt een pracht serie om in je boekenkast te hebben staan! Ik heb super veel goede dingen gehoord over deze serie en kijk er naar uit om hem te lezen.

Dat waren mijn mooiste boeken! Natuurlijk heb ik nog veel meer mooie boeken in mijn boekenkast staan, maar deze springen er echt wel bovenuit!

Wat is het allermooiste boek wat jij in je boekenkast hebt staan?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s