Boekige posts, Wrap ups & TBR's

Februari Wrap Up: een hele trieste leesmaand

Oh, oh, oh.. Ik was het jaar in januari zo goed begonnen, maar februari was echt een ramp op leesgebied 😭 Ik las welgeteld 1 boek uit en kwam in een reading slump terecht. Een van de ergste dingen die een lezer kan overkomen! Gelukkig ben ik inmiddels weer aan het lezen en is mijn hoop voor volgende maand hersteld. Benieuwd wat ik deze maand wel las? Lees dan verder!

Het zusje van – Carlie van Tongeren

Waardering: 4 uit 5.

Applaus voor het boek dat ik deze maand wel heb gelezen 👏🏻 ‘Het zusje van’ las ik aan het begin van februari en ik was positief verrast! Het is de eerste Blossom Books shortie. De Blossom Books shorties zijn boeken speciaal voor jongeren die moeite hebben met lezen en geïntimideerd raken van big ass books. Super leuk en goed concept als je het mij vraagt! ‘Het zusje van’ vond ik echt een indrukwekkend verhaal en ik wil graag meer boeken van Carlie van Tongeren lezen.

En toen kwam de reading slump…

Een van de series die ik dit jaar graag wil lezen is The Lunar Cronicles. In januari las ik al de eerste twee delen, dus ik wilde graag beginnen in Cress (het derde deel). Ik heb in februari rond de 200 pagina’s van het boek gelezen, maar er gebeurde bar weinig in het verhaal. Ik liep volledig vast en had geen zin meer om verder te lezen. Uiteindelijk heb ik besloten om het boek maar gewoon even op on hold te zetten en een ander boek te lezen, waardoor ik mijn reading mood weer terug krijg.

In februari kwam Hof van Zilveren Vlammen uit (❤️😩), maar ik kon me nog maar zo weinig herinneren van de gebeurtenissen uit de eerdere boeken, dat ik de serie eerst wil herlezen. Dus wat is er nou een betere manier om uit je reading slump te komen, dan je favoriete boeken herlezen 😍

TBR maart

Ik ben nu dus bezig in Hof van Doorns en Rozen en hoop deze in maart uit te lezen. Het liefst wil ik ook nog Hof van Mist en Woede uitlezen, maar we gaan zien of dat lukt! Ik wil deze maand vooral gewoon lezen waar ik zin in heb, om te voorkomen dat ik niet weer in een reading slump kom.

Heb jij deze maand nog leuke boeken gelezen?

Advertentie

Een gedachte over “Februari Wrap Up: een hele trieste leesmaand”

  1. Hoe kan dat nou?? Zeker teveel ijspret gemaakt😉🥰

    Op zo 28 feb. 2021 15:49 schreef veelboekenliefde :

    > Anouk posted: ” Oh, oh, oh.. Ik was het jaar in januari zo goed begonnen, > maar februari was echt een ramp op leesgebied [image: 😭] Ik las > welgeteld 1 boek uit en kwam in een reading slump terecht. Een van de > ergste dingen wat een lezer kan overkomen! Gelukkig ben ik inmiddels we” >

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s