Boekige posts, Inspiratie

Mijn favoriete bookish goodies

Ik ben dol op bookish goodies! Het is een tijdje echt een verslaving van mij geweest om bookish goodies te kopen, maar gelukkig doe ik dat inmiddels al wat minder. 1,5 jaar geleden heb ik ook een tijdje een abonnement gehad op de boekenboxen van Fairyloot. Iedere maand ontving je dan een prachtig boek en goodies! Wanneer ik weer wat meer geld te besteden heb ga ik zeker weer Fairyloot boxen aanschaffen ๐Ÿ˜ Maar goed, ik kwam hier niet om over boekenboxen te praten, maar over bookish goodies!

Boekenleggers

Ik hou van boekenleggers! Er zijn zoveel mensen op Etsy/webshops die prachtige designs maken ๐Ÿ˜ Till & Dill is mijn favoriete shop. Ik heb al heel veel boekenleggers in mijn bezit en vind ze allemaal te mooi om te gebruiken. Nou ben ik sowieso iemand die gewoon ezelsoren in boeken maakt (don’t judge me pls) ๐Ÿคญ, maar ik vind boekenleggers gewoon leuk om te hebben. En het zijn ook nog eens goede props voor Instagram foto’s!

Mokken

Oehhh, mokken zijn the best! Nou ben ik sowieso al een fan van mokken, maar bookish mokken zijn al helemaal leuk! Mijn favoriet is deze van Spread the Booklove (zie foto), met de quote: ‘Currently living in a fictional world‘.

Kaarsen

Wat natuurlijk niet in dit rijtje mag ontbreken, zijn kaarsen! Eรฉn van de fijnste momenten om te lezen vind ik als het buiten grauw, slecht weer is en je binnen dan lekker onder een warm dekentje kan kruipen en een kaarsje aansteekt. Hoe leuk is het om dan een kaarsje aan te steken die past bij het boek dat je aan het lezen bent! De kaarsjes die je ziet op de foto zijn van Letters & Lights.

Art prints

Art prints vind ik geweldig, omdat de personages in je boek dan echt tot leven komen! Het zijn goede props voor foto’s en staat gewoon heel mooi als decoratie. Je kan ze inlijsten en ophangen, of je zet ze in je boekenkast. Zoek zeker eens op Instagram of Etsy naar mooie prints ๐Ÿ˜

Wat zijn jouw favoriete bookish goodies? En heb je een favoriete webshop?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s