Anders, Films & series

Netflix favourites II

In ‘Netflix favourites’ deel ik leuke films en series die ik afgelopen tijd heb gekeken op Netflix. Mocht je dus even inspiratieloos zijn en geen idee hebben wat je wilt kijken, lees dan vooral verder!

Fate: the Winx Saga

Toen ik hoorde dat er een serie kwam die is gebaseerd op Winx van vroeger, wist ik meteen dat ik die moest zien! De eerste dag dat hij op Netflix verscheen heb ik hem ook gelijk helemaal uitgekeken. (Okรฉ, het waren ook maar zes afleveringen, dus zo moeilijk was dat ook niet.) Ik had verwacht dat deze serie echt een beetje cringe zou zijn, maar ik heb er echt van genoten! Also, deze serie is absoluut niet geschikt voor kinderen, zoals de Winx van vroeger ๐Ÿ˜‚ Ik zou ook meer zeggen dat deze serie ‘geรฏnspireerd’ is op de Winx van vroeger, in plaats van ‘gebaseerd op’. Er zijn heel veel verschillen tussen de serie van nu en van vroeger, maar Fate: the Winx Saga is ECHT de moeite waard om te kijken! Ik kan niet wachten tot seizoen 2!!

Bridgerton

Het spijt me, maar als je nog niet over Bridgerton hebt gehoord dan heb je de laatste tijd echt onder een steen geleefd. ๐Ÿ˜ฌ Deze serie heeft alles wat je hartje begeerd. Ik vond hem zelfs zรณ geweldig dat ik hem nu voor een tweede keer aan het kijken ben. Also, de serie is gebaseerd op de boeken van Julia Quinn. Na het zien van deze serie staan die gelijk op mijn wishlist!

Point Break (2015)

Deze film is echt รฉรฉn van mijn favorieten en heb ik al heel wat keer gekeken. Hoewel de film gaat over een FBI-agent die eco-terroristen moet oppakken, zitten er zoveel wijze en inspirerende lessen in deze film. Altijd wanneer ik even in een dipje zit, kijk ik deze film. Ik haal er dan weer zoveel motivatie en inspiratie uit. Echt een aanrader!

Nog meer inspiratie nodig?

Samen met mijn zus heb ik nog een andere blog: What Sisters Watch. Op deze blog schrijven we over nog vรฉรฉl meer Netflix series en films!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s