Boekige posts, Geen categorie, Inspiratie, Unboxings & Hauls

Book Unhaul: opgeruimd staat netjes!

Het was laatst weer eens tijd om mijn boekenkast op te ruimen! Ik vind het heerlijk om eens in de zoveel tijd mijn boekenkast opnieuw in te richten en even een goede schoonmaakbeurt te geven. Deze keer had ik ook een behoorlijke stapel boeken die ik weg ga doen. Ik heb ze op Marktplaats gezet en wat niet verkoopt ga ik denk ik naar een mini-bieb brengen als ik die in de buurt heb. Benieuwd welke boeken ik weg doe? Lees dan gauw verder!

In totaal doe ik 15 boeken weg! Het zijn boeken die ik nooit ga lezen of wel heb gelezen maar niet zo leuk vond of boeken die ik dubbel heb. Stad van Beenderen doe ik bijvoorbeeld weg, omdat ik inmiddels de hele serie in het Engels heb.

Hier is een lijstje met alle boeken die ik weg doe:

 • Carve the Mark – Veronica Roth
 • Big Bones – Laura Dockrill
 • Mortal Engines – Philip Reeve
 • Verbreken – Lauren DeStefano
 • Niet wat jij denkt – Jiami
 • Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij – Nicci French
 • Hex – Thomas Olde Heuvelt
 • Wij zijn ons brein – Dick Swaab
 • Stad van Beenderen – Cassandra Clare
 • De Cirkel – Dave Eggers
 • De Cock en de dood in gebed – Baantjer
 • Omnibus (Deel 1 t/m 3) – De Waal & Baantjer
 • Het Plantenlab – Judith Baehner
 • Handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood laten gaan – Jelmer de Boer

Mocht je interesse hebben in een van deze boeken, neem dan een kijkje op mijn Marktplaats! Ze mogen echt voor een koopje weg.

Doe jij wel eens boeken weg? Mocht je nog tips voor mij hebben wat ik kan doen met de boeken die ik niet verkoop, laat het mij dan vooral weten!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s