Boekige posts, Geen categorie, Wrap ups & TBR's

Wrap Up januari + TBR februari

Mijn reading mood was on fire deze maand! Ik las deze maand 7 boeken uit en voor mijn doen is dat erg veel. Benieuwd welke boeken ik heb gelezen en wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

Cinder – Marissa Meyer

Waardering: 4 uit 5.

Het eerste boek wat ik deze maand las was Cinder! Dit jaar wil ik graag the Lunar Chronicles serie lezen, dus ik ben het jaar gelijk goed begonnen. Ik vond het een leuk eerste deel en ben enthousiast om de rest van de serie te gaan lezen! Ik gaf dit boek 4 sterren.

TBS – Natasza Tardio

Waardering: 3 uit 5.

Het tweede boek wat ik las was TBS. Ik vond het op zich een leuk boek, maar niet zo spannend als ik hoopte en ik vond het plot erg voorspelbaar. Al met al heb ik het wel naar me zin gehad tijdens het lezen van dit boek, vandaar dat hij 3 sterren van mij krijgt. Ik denk dat dit boek erg geschikt is voor jongere lezers op de middelbare school.

Brieven aan de Duisternis – Brigid Kemmerer

Waardering: 5 uit 5.

Wauw, ik heb er een nieuwe favoriet bij! Wat vond ik dit boek goed zeg. Zo mooi en ontroerend. Ik heb zeker even gehuild tijdens het lezen van dit boek. Uiteraard krijgt dit boek van mij 5 sterren!

Waarom je niet zomaar moet stemmen waar je ouders op stemmen – Titia Hoogendoorn

Waardering: 4 uit 5.

Ik vind politiek maar saai en heb nooit de moeite genomen om mij hier verder in te verdiepen. Ik heb inmiddels al een paar keer mogen stemmen en de enige voorbereiding die ik daarvoor trof was even snel een Stemwijzer invullen en dan koos ik er eentje uit de top drie waarvan ik dacht dat die het beste bij mij zou passen. Met de verkiezingen in aantocht vond ik dat het tijd was om mij toch echt wat beter te gaan verdiepen in de politiek. Ik vond dit boek(je) erg leerzaam en interessant. Ik weet nu hoe ik me goed kan voorbereiden op de verkiezingen in maart!

Scarlet – Marissa Meyer

Waardering: 4 uit 5.

Jaaaa! Ik kwam deze maand ook toe aan het tweede deel van the Lunar Chronicles serie. Ik vond de nieuwe personages die in dit boek werden geïntroduceerd heel erg leuk en het is mooi om te zien hoe het verhaal zich verder ontwikkeld. Ik denk dat ik van dit boek ook net ietsjes meer heb genoten dan van Cinder. Tot nu toe een super toffe serie!

Heartstopper Volume 1 & 2 – Alice Oseman

Waardering: 4 uit 5.

Deze graphic novels van Alice Oseman zijn zo super duper cute. Ik kan ze iedereen aanraden! Dit verhaal laat iedereens hartje sneller kloppen. Volume 1 las ik voor een tweede keer en deel 2 voor het eerst! Ik kijk uit om de rest van deze serie te lezen.

TBR februari

Ik hoop dat februari net zo’n goede leesmaand wordt als januari! Ik wil de lat voor mezelf niet te hoog leggen, dus voor deze maand heb ik vier boeken (waarvan 1 graphic novel en 2 dunnere boeken) op mijn TBR staan:

  • Cress – Marissa Meyer
  • Levana – Marissa Meyer
  • Heartstopper Volume 3 – Alice Oseman
  • Het zusje van – Carlie van Tongeren

Welke boeken heb jij gelezen deze maand? Zit er een nieuwe favoriet bij?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s