Boekige posts, Geen categorie, Unboxings & Hauls

Book haul: deze boeken kocht ik in januari

Ondanks dat mijn boekenkast uitpuilt van ongelezen boeken, kan ik mezelf niet echt inhouden als het gaat om nieuwe boeken kopen. Deze maand kocht ik 5 nieuwe boeken (valt nog mee toch?). Benieuwd welke? Lees dan snel verder!

Cinderella is dead – Kalynn Bayron

Deze zag ik overal voorbij komen op Instagram en het verhaal klonk super interessant. Dus ja… toen kon ik het natuurlijk niet laten om hem te kopen. Ik ben heel benieuwd wat ik er van ga vinden. Ik hoop hem snel te kunnen lezen!

TBS – Natasza Tardio

Ik lees niet zo vaak thrillers, maar het onderwerp van dit boek sprak mij erg aan! Ik heb het boek direct gelezen. Mijn wrap-up van januari komt er snel aan, dan kun je lezen wat ik ervan vond.

Het zusje van – Carlie van Tongeren

Ik bestelde yahtzee blokjes op bol.com en moest er nog wat bij bestellen om aan de โ‚ฌ20,- te komen voor de gratis verzendkosten ๐Ÿ˜… Toen zag ik deze Blossom Books shortie voorbij komen voor maar โ‚ฌ10,-! Hoppa, die ging gelijk in mijn winkelmandje. Volgens mij is het een boek met een best heftig onderwerp. Ik ben benieuwd wat ik van het verhaal ga vinden.

de Kraaien 1 & 2 – Leigh Bardugo

Ik las op Instagram dat de Nederlandse hardcovers niet meer gedrukt zouden worden. Ik heb de Grisha trilogie ook in hardcover, dus ik wou zeker deze duologie ook in hardcover hebben, zodat ze mooi naast elkaar in mijn boekenkast staan haha. Ik hoor veel goeds over deze boeken, dus ik kan niet wachten om ze te lezen. Maar eerst moet de Grisha trilogie uit!

Dat waren alle boeken die ik deze maand kocht. Van mezelf mag ik vanaf nu echt geen boeken meer kopen, tot ik wat meer ongelezen boeken die al in mijn kast staan heb gelezen. Met uitzondering op vervolg delen van series (aka Hof van zilveren vlammen die in februari uitkomt ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ). Ik benieuwd of het gaat lukken ๐Ÿ˜‚

Heb jij deze maand nieuwe boeken gekocht? Zo ja, welke?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s