Boekige posts, Inspiratie, Wrap ups & TBR's

Deze series wil ik graag lezen in 2021

Eerder deelde ik mijn leesdoelen voor 2021. Een van die leesdoelen was dat ik graag series uit wil lezen. Ik heb een vervelende gewoonte dat ik het eerste deel van een serie lees, maar vervolgens niet verder lees. Daar wil ik dit jaar verandering in brengen! Lees verder om te zien welke series ik graag in 2021 wil lezen ๐Ÿ˜Š

The Lunar Chronicles

Deze serie staat al zo lang in mijn boekenkast! Het is beschamend om te zeggen dat ik deze serie zowel in paperback als hardcover in mijn boekenkast heb staan en gewoon nog steeds niet heb gelezen. Ik ben dit jaar gelijk goed begonnen en het eerste boek wat ik heb uitgelezen is het eerste deel van de serie, namelijk Cinder! En op het moment dat ik deze post schrijf ben ik bezig in het tweede deel, Scarlet. Ik heb goede hoop dat ik deze serie dit jaar ga uitlezen!

De Grisha trilogie

Twee jaar geleden las ik het eerste deel van deze serie, Schim & Schaduw. Hoewel ik het eerste deel geweldig vond, heb ik nooit de rest van de trilogie gelezen. Ik wil dit jaar graag deze serie lezen! Het eerste deel moet ik wel eerst opnieuw lezen, want om eerlijk te zijn heb ik geen idee meer wat er allemaal gebeurd.

Caraval

Voor deze serie geldt precies hetzelfde als de Grisha trilogie. Ik heb deel 1 ooit gelezen, maar de rest van de serie niet opgepakt. Caraval was een van mijn favoriete boeken van 2019, dus waarom ik de serie nooit heb verder gelezen mag Joost weten. Om van deel 2 en 3 te kunnen genieten moet ik natuurlijk wel het eerste deel weer opnieuw lezen ๐Ÿค“

Welke series wil jij graag lezen dit jaar?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s