Persoonlijk, Reizen

Life update: ik ga emigreren!

Oh em gee, je leest het al in de titel: ik ga emigreren! Een paar weken geleden solliciteerde ik op een klantenservice functie in Lissabon en ik ben aangenomen! 26 september is het zover, dan vlieg ik die kant op. Eerst heb ik nog een paar dagen voor mezelf om de stad te verkennen en een beetje te settelen. Op 30 september ga ik beginnen en als alles volgens plan gaat blijf ik een jaar in Portugal.

Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben, ben ik niet erg goed in het regelmatig plaatsen van blogposts. Don’t worry, dit zal niet veranderen. Ik ga mijn best doen om af en toe nog boek gerelateerde posts te schrijven, maar aangezien ik 40 uur per week ga werken weet ik niet hoeveel tijd en zin er over blijft om te lezen en te schrijven. Verder wil ik op de blog zo nu en dan een update plaatsen over hoe het gaat en leuke hotspots (lees: boekenwinkels ๐Ÿ˜) in Lissabon met jullie delen. Ik wou nog een leuke afsluiting verzinnen voor deze post, maar ik kan niks bedenken. Dus, groetjes!

Advertentie

5 gedachten over “Life update: ik ga emigreren!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s