Boekige posts, Geen categorie, Wrap ups & TBR's

Reading Rush TBR!

Beetje last minute heb ik besloten om mee te doen aan the Reading Rush readathon! Voorheen was dit de Booktubeathon. Dit is de eerste keer dat ik mee ga doen. De readathon is van 22 tot 28 juli. Op de site van de reading rush kan je lezen hoe het allemaal werkt en een account aanmaken als je mee wilt doen!

Er zijn 7 challenges waar je aan mee kan doen en daarop heb ik mijn TBR gebaseerd! Het gaat me waarschijnlijk niet lukken om 7 boeken te lezen in een week tijd, maar ik ga mijn best doen om zo ver mogelijk te komen! Dit zijn de boeken die ik heb uitgekozen:

challenge 1: read a book with purple on the cover

Voor deze challenge heb ik gekozen voor De Paardenjongen: de zoektocht van een vader naar de belevingswereld van zijn autistische zoon, geschreven door Rupert Isaacson. Dit book staat al een tijdje op mijn tbr-lijst en lijkt me een heel mooi en ontroerend boek.

challenge 2: read a book in the same spot the entire time

Voor deze challenge kies ik een kort boek, wat ik snel uit kan lezen. Ik heb gekozen voor The Witch Doesn’t Burn in This One. Dit is het tweede deel in de poetry collectie Woman Are Some Kind of Magic van Amanda Lovelace.

challenge 3: read a book you meant to read last year

Daammmn, dit zijn er zo veel. Genoeg keuze voor deze challenge ๐Ÿ˜‚ Ik ga denk ik voor Kids of Appetite van David Arnold. Hier ben ik vorig jaar in begonnen, maar heb ik nooit uitgelezen. Andere opties waar ik misschien voor ga zijn Cinder van Marissa Meyer of De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde van Becky Albertalli.

challenge 4: read an author’s first book

Voor deze challenge ga ik voor het poetry boek Be(loved): Poetry and Prose for the Journey Home van Dakota Adan. Ik volg hem al een langere tijd op Instagram en vind hem zo inspirerend. Hij schrijft zo mooi en ik kan niet wachten om zijn eerste boek te lezen.

challenge 5: read a book with a non-human character

Ik kies voor The Art of Racing in the Rain van Garth Stein. Als ik het goed heb is dit boek geschreven vanuit het perspectief van een hond. Adorbs! ๐Ÿ˜

challenge 6: pick a book that has five or more words in the title

Voor deze challenge ben ik van plan om Hof van Doorns en Rozen van Sarah J. Maas te herlezen! Andere opties zijn nog de twee boeken die ik nu aan het lezen ben (en echt moet uitlezen). Dat zijn The Seven Husbands of Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid of The One Memory of Flora Banks van Emily Barr.

challenge 7: read and watch a book to movie adaptation

Hiervoor wil ik de geรฏllustreerde versie van Harry Potter and the Philosopher’s Stone lezen! En daarna natuurlijk de film kijken ๐Ÿ˜

Ik ben heel benieuwd of het me gaat lukken om zeven boeken uit te lezen! Ga jij meedoen aan de reading rush? En zo ja, naar welke boeken kijk je uit om te lezen?
Advertentie

Een gedachte over “Reading Rush TBR!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s