Anders, Films & series

Netflix favourites I

Je kent het wel, eindeloos door Netflix scrollen, niet wetende wat je wilt kijken.. Vandaag deel ik mijn favoriete Netflix series (van dit moment) met jullie! Hopelijk kan je er wat inspiratie uithalen, zodat je weet wat je wél wilt kijken. Dit zijn natuurlijk niet al mijn favorieten, maar ik wil graag in de toekomst meer Netflix-tips met jullie delen. Volgende keer komen mijn favoriete films online!

Dead to Me

Deze serie werd mij aangeraden door mijn zus en mijn nichtje. Geen grap, ik heb hem in één dag uitgekeken. Het verhaal gaat over Jen die plotseling haar man verliest door een hit and run. Bij een rouwgroep ontmoet ze Judy en al snel worden ze vriendinnen. Dan gebeurt er van alles wat ik niet kan vertellen want SPOILERS. Ik heb gelachen en gehuild bij deze serie. De serie heeft lekker korte afleveringen en je vliegt er doorheen! Ga hem kijken!!

Good Girls

Aan deze serie ben ik nu helemaal verslaafd! Het gaat over drie burgerlijke moeders die samen een supermarkt overvallen om financieel rond te kunnen komen. En dat loopt natuurlijk volledig uit de hand.. Deze serie zit vol drama, spanning en humor!

How to Sell Drugs Online (Fast)

Dit is een Duitse serie. Eerst leek het me niks, maar je raakt al snel aan de Duitse taal gewend. De serie gaat over een jongen Moritz. Hij begint met het verkopen van drugs, online. Hij denkt dat hij daarmee zijn ex-vriendin kan terugwinnen. Het is een serie die erg vermakelijk is en lekker snel wegkijkt. Het eerste seizoen bestaat uit 6 afleveringen van een half uur.

Wat is jouw favoriete serie van dit moment?
Advertentie

Een gedachte over “Netflix favourites I”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s