Boekige posts, Unboxings & Hauls

Fairyloot unboxing juni!

De avond voor ik op vakantie ging kwam de Fairylootbox van juni binnen! Vandaar dat deze unboxing wat laat online is. Deze maand vond ik een super toffe box! Het thema is Broody Banter. Kijk je mee naar wat erin zit?

Het eerste item is deze patch van de Raven Boys! Een serie die ik nog steeds moet lezen. Het design is van @bookmarkd.tattoos.

Deze strawberry and kiwi tea is geïnspireerd op To Kill a Kingdom, hoewel dat er niet echt vanaf straalt.. Ik ben benieuwd om deze te proberen! De thee is gemaakt door @thetealeafco.

Loooveee deze paperclips! Deze zijn geïnspireerd op Jace van The Mortal Instruments, Jacks van Caraval en Rowan van Throne of Glass + een quote. Deze zijn ontworpen door @taratjah.

Sokken!! Het design en de kleur zijn helaas niet zo mijn ding, maar sokken zijn altijd goed. Deze zijn geïnspireerd op de Lux serie van Jennifer L. Armentrout.

Next up: deze reading journal voor juli-december. Ik gebruik nog geen reading journal, maar daar kan ik nu mee beginnen!

Deze houten boekenlegger (aka woodmark 😏) is geïnspireerd op Air Awakens serie van Elise Kova. Deze serie ken ik nog niet, maar de boekenlegger is prachtig! Hij is gemaakt door @stellabookishart.

Het volgende item is een ‘geheim boek’. Ik vind het een super tof item! Ik gebruik hem nu om mijn tarotkaarten van Fairyloot erin op te bergen!

Wat doen jullie met pins? Ik weet niet zo goed waar ik ze kwijt moet 🤷‍♀️ Deze is geïnspireerd op The Witchlands van Susan Dennard en is ontworpen door @ironandinkdesigns.

Dan deze super mooie print van Zuko van Avatar! Yay, ik stem voor meer Avatar merch! De print is gemaakt door @tarajah.

De tarotkaarten van deze maand! Harry Potter themed!! YES!! Dit vind ik echt de mooiste tot nu toe! Deze zijn ontworpen door @loweana.art.

En dan nu het boek…! Sorcery of Thorns jaaaaa! Dit boek wou ik heel graag hebben! Het boek is geschreven door Margaret Rogerson. En deze sprayed edges 😍😍😍 Zo mooi!

Ik ben heel tevreden over de box van deze maand! Wat is jouw favoriete item?
Advertentie

3 gedachten over “Fairyloot unboxing juni!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s