Boekige posts, Unboxings & Hauls

Fairyloot unboxing mei!

Yeessss, het is weer tijd voor een Fairyloot unboxing! Ik word iedere keer zo gelukkig als de bel gaat en de bezorgen voor de deur staat met een Fairyloot box! Het thema van mei was Unlikely Romances. Kijk je mee wat er deze keer in de box zat?

Het eerste item wat ik tegen kom is deze Bamboo Travel Mug. Een mooi design gemaakt door @kdpletters, geïnspireerd op de Touching Juliette serie. Het nadeel van deze beker is dat de bovenkant niet dicht kan (het drinkgaatje, noem je dat zo?), dus als je drinken erin meeneemt, moet je dat in een keer op drinken..

Yes, een kaars! Van kaarsen word ik altijd blij. Deze Starfall kaars is geïnspireerd op de A Court Of Thorns And Roses serie en ruikt heerlijk! Hij is gemaakt door Little Hearts Gifts.

Deze sticker is van Alec en Magnus, een van mijn favoriete ships ❤ De sticker is ontworpen door @obsidiayan.

Dit notitieblokje is geïnspireerd op Girls of Paper and Fire. Ik vind hem niet zo bijzonder.. Handig om je boodschappenlijstje op te schrijven?

Het volgende item is deze sleutelhanger! Ik vind hem eigenlijk te mooi om aan mijn sleutelbos te hangen. Maar ik kan hem ook goed gebruiken voor mijn bookstagram foto’s! De kroon is geïnspireerd op The Cruel Prince.

En dan, naar mijn mening, het minst leuke item.. Een theedoek. Ten eerste, heb ik er gewoon niet zoveel aan. En ten tweede, hij is echt GIGANTISCH. Niet normaal, hier kan je de afwas van de hele straat mee afdrogen. De theedoek is geïnspireerd op de Selectie en is ontworpen door @taratjah en @catarinabookdesigns.

Nog een item waarvan ik denk: had niet echt gehoeven. Mintjes.

Gelukkig weer leuke items! Magnetische boekenleggers! Deze zijn geïnspireerd op The Wrath and The Dawn en Flame in the Mist. Ik vind de art echt super mooi!

Deze etui is geïnspireerd op Daughter of Smoke and Bone en ontworpen door Literary Lifestyle Company. Ik vind hem erg mooi en ga hem zeker gebruiken.

En de tarotkaarten van deze box! Deze zijn geïnspireerd op Six of Crows, die ik nog steeds niet gelezen heb.. oeps. 🙈

En dan het boek! The Beholder geschreven door Anna Bright. Ik vind de cover echt prachtig! En wauwie, hele leuke kleur sprayed edges. Lees hier de synopsis van het boek:

Selah has waited her whole life for a happily ever after. As the only daughter of the leader of Potomac, she knows her duty is to find the perfect match, a partner who will help secure the future of her people. Now that day has finally come.

But after an excruciatingly public rejection from her closest childhood friend, Selah’s stepmother suggests an unthinkable solution: Selah must set sail across the Atlantic, where a series of potential suitors awaits—and if she doesn’t come home engaged, she shouldn’t come home at all.

From English castle gardens to the fjords of Norge, and under the eye of the dreaded Imperiya Yotne, Selah’s quest will be the journey of a lifetime. But her stepmother’s schemes aren’t the only secrets hiding belowdecks…and the stakes of her voyage may be higher than any happy ending.

Ik ben erg benieuwd naar dit boek!

Over het algemeen vond ik deze box wel leuk, maar er zaten zeker items in die beter hadden gekund. Ik ben benieuwd wat de box van juni gaat brengen!

Wat vonden jullie van deze box?
Advertentie

2 gedachten over “Fairyloot unboxing mei!”

  1. Ziet er allemaal leuk uit anouk. Er zijn ook wel handige items bij. Als je met vakantie bent kun je het theedoekje gebruiken om je glas en kopje schoon te maken 😉. Verder …een gegeven paard mag je niet in de bek kijken 😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s