Aankoopjes van Yalfest 2019!

De goodiebag

Als eerste kreeg iedereen een goodiebag met 2 (!!!) boeken erin. Iedereen kreeg De kleuren van magie van V.E. Schwab en een ander boek. Bij mij was dat andere boek Alter Ego van Marissa Meyer. Ik ben super benieuwd naar beide boeken! 🙂

Boekhandel Veenendaal

Bij de stand van boekhandel Veenendaal kocht ik twee boeken. Dit is hoe het ging van Astrid Boonstoppel en ik kocht Heerestraat en Rozenlaan van Carlie van Tongeren, deze stond al heel lang op mijn wishlist!

Letters & Lights

Bij Emmy van Letters & Lights kocht ik drie heerlijke kaarsen! Jamie Fraser, baby Niffler en Illyrian Wingspan 😏  Ze ruiken super lekker!

Celebrate Books

Bij Celebrate Books kocht ik twee mokken! Iemand kan nooooit genoeg mokken hebben. Een mok is van Blossom Books met de quote “Currently living in a fictioneel world” deze wou ik al heel lang hebben! Op de andere mok staat books, but first coffee. I can relate.

Till & Dill

Bij Till & Dill kocht ik niet heel veel, omdat ik al bijna alle boekenleggers van hun heb 🙊 Ik kocht twee kaarten en een schetsboekje voor een leuke prijs, omdat het de laatste was!

Romemade candles

Wat ik zei over dat iemand nooit genoeg mokken kan hebben, geldt ook voor kaarsen. De cinnamon coffee kaars ruikt zó goed, die moest ik gewoon meenemen! Ook hadden ze speciaal een kaars gemaakt voor Yalfest en die vond ik leuk om te kopen als ‘souvenir’.

Dat waren al mijn aankoopjes! Was jij ook op Yalfest en zo ja, wat heb jij allemaal gekocht?

Auteur: Anouk

Hi, ik ben Anouk! Je maakt mij het meest gelukkig met een goed boek, lekker eten, een vliegticket naar het onbekende en heel veel honden (schattige foto's en filmpjes zijn ook toegestaan).

Eén gedachte over “Aankoopjes van Yalfest 2019!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s