Boekige posts, Wrap ups & TBR's

Wrap Up April 2019

Yay, april was echt een goede leesmaand voor mij! In april las ik 6 boeken, wat voor mij meer is dan ik normaal gesproken lees in een maand. Benieuwd welke boeken ik heb gelezen?

Wat zou Martin doen?

Als eerste las ik Wat zou Martin doen? van Nic Stone. Nic Stone is een van de auteurs die naar Yalfest kwam en daarom wou ik graag haar boek lezen! Ik vond het boek heftig en confronterend. Een belangrijk boek wat meer mensen zouden moeten lezen! Ik gaf dit boek 4/5 sterren.

Fataal Spel

Nog een boek voor Yalfest, want Chinouk Thijssen kwam naar het Hebban Café! Ik lees normaal geen YA thrillers, maar het was leuk om weer eens een uitstapje te maken naar een ander genre. Hoewel ik het boek wel spannend vond, gaf het me niet echt de creeps. Dit boek gaf ik 3,5/5 sterren.

Iskari: De Laatste Namsara

ASDFGSASH dit boek!! Een geweldige fantasy met draken en badass vrouwen. Dit boek had mij van begin tot het eind in zijn greep. Dit is zeker een van mijn favorieten geworden! 5/5 sterren!

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe

Nog een nieuw favoriet! ❤ Ik wou dat er geen einde aan dit boek kwam. Een boek over vriendschap, familie en liefde. Er gebeurde niet heel veel in het boek, maar het ging echt tussen de relaties van Ari en Dante, maar ook de relatie tussen hun ouders. Zo’n bijzonder boek, het heeft echt een speciaal plekje in mijn hart gekregen. 5/5 sterren.

Heartstopper: Volume One

Echt de schattigste graphic novel ooit! Ik lees niet veel graphic novels, maar dit wil ik in de toekomst zeker meer gaan doen. Dit schattige verhaal gaat over twee jongens die verliefd worden en ik kan niks anders zeggen dat het gewoon super duper cute is en ik kan niet wachten tot het volgende deel uitkomt! 4/5 sterren.

Ingesloten

Ingesloten is het laatste boek wat ik las deze maand. Helaas lukte me het niet om hem op tijd uit te lezen voor Yalfest, maar om eerst het verhaal van de auteur Samira Ahmed te horen gaf nog een extra bijzonder randje aan het verhaal. Dit boek is zo belangrijk en angstaanjagend. Het idee dat dit verhaal werkelijkheid kan worden geeft me rillingen over mijn hele lichaam. Ik hoop echt dat we met zijn allen de wereld kunnen veranderen en het nooit zo ver komt. Raise your voice. 5/5 sterren.

Ik hoop dat mei weer net zo’n goede leesmaand gaat worden! Op dit moment ben ik bezig in To Best The Boys van Mary Weber, dit boek zat in de Fairyloot box van maart!

Welke boeken heb jij gelezen in april?
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s