Boekige posts, Overig, Unboxings & Hauls

Fairyloot unboxing maart!

Waaaah, dit is mijn eerste Fairylootbox ooit! Fairyloot bestond in maart 3 jaar en hadden hiervoor een speciale box gemaakt, zo is de box paars in plaats van zwart. Ik vond dit een goed excuus om er eindelijk eentje te kopen! Ik ben super benieuwd of mijn eerste boekenbox van Fairyloot bevalt. Kijk je mee?

De spoilerkaart!

Het thema van deze maand is Favourites! Ik ben benieuwd of er ook wat van mijn favorieten in zullen zitten.

Het eerste item wat ik tegen kom is deze sjaal! Hij is gigantisch, dus ik kon er maar een deel van de op de foto zetten. Op de sjaal staat een geïllustreerde boekenkast, met daarop veel bekende YA boeken. Ik denk niet dat ik deze sjaal snel buiten zou dragen, maar ik ga hem vast wel gebruiken bij het maken van foto’s voor mijn bookstagram!

Het volgende item zijn SOKKEN! Yes! Als ik ergens gek op ben zijn het leuke/foute sokken. Deze sokken zijn in het thema van Alice in Wonderland en op de sokken staat tekst uit het boek. Deze ga ik zeker weten dragen.

Dit is de Fairyloot Anniversary Enamel Pin. Deze pin is speciaal gemaakt voor het 3-jarig bestaan.

Met dit item ben ik super blij! Het zijn post-its speciaal voor boekenwurmen. Zoals je hebt kunnen lezen in mijn blog over het annoteren van boeken, ben ik gek op markeren/schrijven/tabblaadjes plakken in boeken. Deze tabs zijn ideaal! Met het plakken van tabs had ik nog niet echt een systeem en plakte ik gewoon random kleuren bij een bladzijde/quote, maar met deze tabs wordt het een stuk overzichtelijker!

Ik geloof dat deze kaarten onderdeel zijn van een tarotdeck. Volgens mij zitten er in iedere box een paar. Helaas is dit tot nu toe mijn enige box. Hopelijk kun je ze binnenkort ook los kopen! Ik geloof dat de personages op de kaarten uit Six of Crows komen, maar ik heb die boeken nog niet gelezen, dus ik weet het niet zeker haha.

HOE MOOI ZIJN DEZE PRINTS? Ik hou echt van bookish artwork, het maakt me niet uit dat ik de boeken nog niet heb gelezen, want deze prints zijn gewoon prachtig. Ze zijn gemaakt door @morgana0anagrom op Instagram! En de prints zijn geïnspireerd op de boeken Warcross, The Cruel Prince en An Ember in the Ashes. Ik hoop the Cruel Prince binnenkort te lezen!

Dit is niet HET boek, maar een ‘item’. Hoe gaaf is dat, er zitten dus gewoon twee boeken in deze box! Het boek klinkt heel tof, deze wil ik zeker gaan lezen!

He will make me a killer.
Or he will have me killed.
That is my destiny.


Seventeen-year-old Marianne is fated to one day become the Viper, defender of the Twelve Isles.

But the reigning Viper stands in her way. Corrupt and merciless, he prowls the seas in his warship, killing with impunity, leaving only pain and suffering in his wake.

He’s the most dangerous man on the ocean . . . and he is Marianne’s father.

She was born to protect the islands. But can she fight for them if it means losing her family, her home, the boy she loves – and perhaps even her life?

Wauw, wauw, wauw. Ik denk dat dit mijn favoriete item is uit de box. Het is een metalen goudkleurige boekenlegger met een quote uit Strange the Dreamer van Laini Taylor. “I turned my nightmares into fireflies and caught them in a jar.”

En dan nu eindelijk… het boek! De boeken van Fairyloot zitten altijd mooi verpakt in een tasje.

En dit is het boek! To Best The Boys geschreven door Mary Weber.

Every year for the past fifty-four years, the residents of Pinsbury Port receive a mysterious letter inviting all eligible-aged boys to compete for an esteemed scholarship to the all-male Stemwick University. Every year, the poorer residents look to see that their names are on the list. The wealthier look to see how likely their sons are to survive. And Rhen Tellur opens it to see if she can derive which substances the ink and parchment are created from, using her father’s microscope.

In the province of Caldon, where women are trained in wifely duties and men are encouraged into collegiate education, sixteen-year-old Rhen Tellur wants nothing more than to become a scientist. As the poor of her seaside town fall prey to a deadly disease, she and her father work desperately to find a cure. But when her Mum succumbs to it as well? Rhen decides to take the future into her own hands—through the annual all-male scholarship competition.

With her cousin, Seleni, by her side, the girls don disguises and enter Mr. Holm’s labyrinth, to best the boys and claim the scholarship prize. Except not everyone’s ready for a girl who doesn’t know her place. And not everyone survives the maze.

Dit boek klinkt echt heel goed. Ik ben super benieuwd! Het boek heeft speciaal voor Fairyloot sprayed edges en is gesigneerd! Ook zit er een brief van de auteur bij.

Wauw, ik ben echt super blij met deze box! Ik vond alle items tof. De metalen boekenlegger en de sokken zijn mijn favoriete items. In de toekomst wil ik zeker nog een keer een box bestellen bij Fairyloot!

Koop jij weleens een boekenbox?
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s