Waarom en hoe ik mijn boeken annoteer

Veel lezers krijgen al nachtmerries van ezelsoren en gebroken ruggen in een boek, dus laat staan dat ze zullen schrijven en markeren in een boek! Maar ik doe het wel en I’m not ashamed of it. Ik moet toegeven dat ik het nog niet zo lang doe. Ik dacht altijd no way, mijn boeken moeten netjes blijven en met liefde behandeld worden. Maar in mijn ogen worden mijn boeken nu juist met meer liefde behandeld als ik erin schrijf en markeer.

Auteur: Anouk

Hi, ik ben Anouk! Je maakt mij het meest gelukkig met een goed boek, lekker eten, een vliegticket naar het onbekende en heel veel honden (schattige foto's en filmpjes zijn ook toegestaan).

5 gedachten over “Waarom en hoe ik mijn boeken annoteer”

  1. Oh dit lijkt me wel een leuk idee! Ik weet alleen niet of ik het zelf zou kunnen. Enerzijds lijkt het me geweldig om zinnen die ik fantastisch vond aan te duiden en snel terug te vinden, anderzijds houd ik enorm van ongeschonden boeken… Struggles 😀

    Like

  2. Zelf breng ik post-its aan in mijn boeken bij leuke quotes of aangrijpende scènes maar markeren doe ik niet. Heb je een foto van hoe je zaken markeert en noteert op je pagina’s? Erg benieuwd naar namelijk

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s