Boekige posts, Inspiratie, Persoonlijk

Leesdoelen voor 2019!

2019 is inmiddels al een paar weken bezig, maar ik wou graag met jullie mijn leesdoelen voor dit jaar delen! Ik vind het altijd leuk om leesdoelen op te stellen, maar of ik mij daar uiteindelijk aan houd… Om een lijstje met leesdoelen te hebben is in ieder geval een steuntje in de rug en als ik niet weet wat ik wil lezen kan ik daar inspiratie uit halen.

Goodreads challenge

Mijn Goodreads challenge voor dit jaar staat op 20 boeken. I know, I know, dat is niet zo veel. Maar 2018 was voor mij een slecht leesjaar en ik wil de lat niet te hoog leggen voor mijzelf. 20 boeken moet ik wel redden dit jaar en alles wat ik meer lees is mooi meegenomen! En ik kan hem altijd nog verhogen.

Verder wil ik…

  • Een klassieker lezen
  • Miss Peregrine’s Pecular Children serie lezen (eindelijk!)
  • Een graphic novel lezen
  • Een gedichtenbundel lezen
  • Beginnen aan de Mortal Instruments serie (ik heb de boxset al besteld ;))
  • De geรฏllustreerde edities van Harry Potter lezen
  • Een boek lezen met een LGBTQ+ hoofdpersonage
  • Een boek lezen van een genre dat ik normaal gesproken niet lees

Wat zijn jouw leesdoelen voor 2019?

Liefs,

Anouk

Advertentie

Een gedachte over “Leesdoelen voor 2019!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s